3 d’abr. 2012

Xiulets

Els xiulets és un plat de temporada tradicional de Mollet i rodalies. Són, en realitat, faves tendres, escaldades i fregides arrebossades amb farina.

Cal collir els xiulets quan comencen a fer gra, és a dir, quan les beines mesuren entre 15 i 20 cm. Per a cuinar-los cal escaldar les faves, i tot seguit escórrer-les i passar-les per la paiella arreboassades amb farina, sense oblidar-se de salar-los i posar un bon oli d'oliva a la paiella.

És un plat fàcil de fer però molt entretingut si ha de servir com a únic primer, que porta molta feina.

Bon profit!

Ingredients:

- Faves tendres
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons