22 de nov. 2011

El misteri del porc estabornit

Ahir al matí una família molletenca es va llevar creient que encara es trobava en un malson: en sortir de casa s'hi van trobar ni més ni menys que un garrí jove agonitzant davant la seva porta. 
El porquet, visiblement ferit, immobilitzat, estirava la poteta i feia "oink, oink" mirant amb ullets que deien: "Mateu-me a petons, sisplau!". Passat el primer ensurt, el jove pare es va presentar a la botiga local per tal de localitzar el propietari del malaguanyat animaló abans de trucar a la protectora d'animals o als mossos. L'animalet es trobava en una situació d'irregularitat al poble al no disposar de la documentació necessària: no duia marca a l'orella.

Amb la col·laboració de diversos ciutadans desocupats es va procurar contactar amb tots els propietaris de granges i corts il·legals al mig del poble. Va caler tot el matí per arribar a la conclusió que no era de ningú. Finalment el propietari d'una granja local se'l va endur disposat a retornar-lo al legítim propietari si el reclamava, evitant així la intervenció de l'autoritat.

El veí afectat per la presència de la bestiola va declarar: "El que més em preocupa és que a partir d'ara ens coneixeran a casa per els de cal porc mort".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons